Bakkerij Lefevere

Uw bakkerij, patisserie te Knokke-Heist voor brood, banket & chocolade

Bij Bakkerij Lefevere in Knokke-Heist kan je terecht voor patisserie, brood, banket en chocolade. Loopt het water je in de mond bij het zien van al dat lekkers? We hebben verschillende winkels in Knokke-Heist. Ontdek hier waar u uw dichtstbijzijnde winkel kan vinden… Het vele handwerk is bepalend voor ons product, hierdoor bieden wij kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit en bovenal producten met passie gemaakt door vakbekwame mensen

Gisteren, vandaag en morgen … Ambachtelijk brood dat is waar we voor zorgen. Met passie voor de ambacht. We vinden het belangrijk dat brood gezond voor je is en je echt voedt. Leg ons brood van Bakkerij Lefevere in het midden op tafel, breek het in stukken en deel het met wie je liefhebt!

Bakkerij Lefevere Knokke-Heist

Patisserie

Bakkerij Lefevere biedt patisserie voor elke gelegenheid, we luisteren naar uw wensen met veel plezier. We beschikken over een zeer uitgebreid aanbod met heel wat klassiekers, maar ook specialekes.

Bakkerij Lefevere Knokke-Heist

Bakkerij

Naast wit en bruin hebben wij een uitgebreid assortiment broodsoorten, voor elk wat wils. Onze producten worden samengesteld met de puurste grondstoffen, met plantaardige vetten & jodium zout.