Badkamerrenovatie Steemans

Uw vakman in sanitair, badkamers & badkamerrenovatie te Tielt-Winge


Badkamerrenovatie

Met al x jaren achter de rug en 3049 tevreden klanten staat Badkamerrenovatie Steemans uit Tielt-Winge klaar om u badkamer een nieuw leven te geven. Hij staat u bij met uw sanitair en verwarming en zorgt dat u kan genieten van uw dierbaar huis. Uw droom, onze passie. Een badkamerrenovatie is een hele karwei, wij bij Steemans nemen alles voor onze rekening zodat jullie enkel hoeven te kiezen welk sanitair en afwerking jullie wensen.

Van ontwerp tot realisatie

Badkamerrenovatie Steemans is persoonlijk bij elke stap van de renovatie betrokken. We begeleiden u in de showroom tijdens het kiezen van sanitair of tegels en helpen u naar de badkamer van uw dromen. Klaar om zelf aan de badkamer van uw dromen te starten? Design uw eigen 3D badkamer online.

Totaalrenovaties van badkamers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie van jouw badkamer? Mathias Steemans heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Na jarenlange ervaring hebben opgedaan in de sanitair en verwarmingswereld besloot hij om zich gaan te specialiseren in totaalrenovaties van badkamers. Tevens bieden wij ook professionele service voor herstellingswerken en kleinere renovatiewerken zoals de ombouw van ligbad naar inloopdouche.