Badkamerrenovatie JD Renovaties

Uw vakman in badkamerrenovatie, renovatiewerken en zolderinrichting voor Diest

Erkend renovatiebedrijf regio Diest

Eind 2014 besloot zelfwerkend patroon Joris Docx volledig zelfstandig te gaan werken en zijn eigen zaak op te richten. JD Renovaties werd een feit en groeide inmiddels uit tot een succesvol renovatiebedrijf te Schaffen met heel wat tevreden klanten. U kan er terecht voor allerhande werken, gaande van algemene renovatieprojecten tot het uitvoeren van dakwerken en sanitair. Dankzij de jarenlange ervaring zijn wij uw referentie in de streek en dit aan een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Badkamerrenovatie

De badkamer is één van de plaatsen in uw woning waar nagenoeg iedereen dagelijks gebruik van maakt. Dit maakt het dan ook één van de belangrijkste plaatsen in uw woning. Kies voor een mooie en stijlvolle badkamer met alle nodige voorzieningen zoals douche of bad en toilet van kwaliteitsmerken en doe beroep op Joris Docx.

Zolder

De zolder is vaak een onbenutte plaats die nochtans voor heel wat extra ruimte kan zorgen. Ons renovatiebedrijf uit Diest helpt u deze ruimte om te toveren in een mooie kamer of hobbyruimte.

Vloer- en tegelwerken

Wij plaatsen alle vloeren, of het nu gaat om een klassieke keramische tegel of natuursteen. Wij werken samen met een erkend leverancier die u in een ruime showroom laat kiezen uit diverse tegelsoorten. Naast vloerwerken voeren wij ook tegelwerken uit voor betegeling van keukens, badkamers, douches,… Wij richten ons vooral op particulieren en komen telkens onze gemaakte afspraken na. Wenst u een offerte aan te vragen? Dan komen wij graag bij u langs om alle uit te voeren werken grondig te bekijken en bespreken. Enkel zo kunnen we een gerichte offerte op maat opmaken. Bovendien staan wij u graag bij met deskundig advies.

JD-renovatie Diest

BADKAMERRENOVATIE VAN A TOT Z

Met meer dan 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer zorgt Joris Docx voor een perfecte uitvoering van elke opdracht. Ook badkamerrenovatie in een straal van 25 km rond Diest maakt hier deel van uit.

JD-renovatie Diest

Zolderinrichting

Bij het aankopen van uw woning of bij een nieuwbouw zijn er heel vaak factoren waarmee u nog geen rekening gehouden heeft of kon houden op het moment dat u de aankoop sloot. De zolder inrichten biedt hier een oplossing.

JD-renovatie Diest

Dakwerken

Wie een nieuw dak wenst of het huidige wenst te laten renoveren, kan bij JD Renovaties terecht. Want ook dakwerken behoort tot de dagelijkse activiteiten.

JD-renovatie Diest

Sanitair

Bent u op zoek naar een vakman met jarenlange ervaring voor de plaatsing of renovatie van uw sanitair regio Diest? Maak dan staat op de expertise van JD Renovaties.