Babilo Tervuren

Uw kinderwinkel, baby spa, baby wellness en babymassage te Tervuren

OVER ONS

Babilo uit Tervuren is een baby wellness waar je terecht kan voor een ontspannende activiteit waarbij het versterken van de band tussen de baby en de ouders en de ontwikkeling van de baby centraal staan.

Studies toonden al eerder de positieve effecten aan van zwemmen op de ontwikkeling van baby’s. Jammer genoeg zijn publieke zwembaden niet geschikt voor baby’s jonger dan één jaar door de te koude temperatuur en het gebruik van chloor. Babilo biedt een oplossing met de hydrotherapie sessies in een omgeving volledig aangepast aan baby’s.

De impact van een kindje in je leven is niet te onderschatten. De nachten zijn korter, al je tijd gaat naar je zoon of dochter en je sociale leven verandert. Wij streven ernaar om de ouders aan te zetten om hobby’s en ontspannende activiteiten te combineren met hun baby. Daarnaast willen we de ouders via onze workshops informeren over hoe je veilig omgaat met je baby.

Babilo is een totaalconcept voor alles wat te maken heeft met de band tussen ouder en kind en het welzijn van je baby. Zowel ons fysieke aanbod producten als onze baby spa en wellness, babymassages en onze workshops helpen ouders en baby tijdens de eerste levensmaanden. We geven met plezier uitleg en informatie over al onze producten en diensten zodat jij en je kindje enkel nog intens hoeven te genieten.

BABY SPA

Een baby spa sessie of hydrotherapie, in een rustige en aan de baby aangepaste omgeving stimuleert de band tussen ouder en kind en de gezondheid van je baby.

SHOP

Vind in onze shop een leuk assortiment terug van duurzame en veilige artikelen voor baby’s en kinderen tot 3 jaar. Uiteraard focussen wij ons voornamelijk op producten gelinkt aan het badmoment van uw kind.

WELLNESS & WORKSHOPS

Spendeer waardevolle tijd met je kindje tijdens één van onze wellness groepsessies of leer hoe je op de juiste en meest veilige manier met je baby kan omgaan tijdens onze workshops. Van EHBO lessen tot baby & mama yoga.

CADEAUBONNEN

Geef eens wat quality time cadeau aan nieuwe ouders. Vind je het ook altijd moeilijk om een gepast geschenk in de winkel te vinden? Met de Babilo cadeaubon zit je altijd goed. Geef een nieuw gezinnetje een waardevol moment dankzij een sessie in de baby spa.