B&B Landing Point

Uw B&B, bed and breakfast, hotel Brussels Airport gelegen te Steenokkerzeel

Bed and breakfast Steenokkerzeel

B&B Landing Point verwelkomt haar gasten graag met een warm en persoonlijk onthaal gekaderd binnen een huiselijke sfeer. B&B Landing Point was oorspronkelijk een oude witloofhoeve gebouwd in 1842. De hoeve werd volledig gerenoveerd. Achter de typisch witstenen gevel en de nieuwe moderne uitbouw, bevinden zich 3 modern ingerichte kamers die alle comfort & luxe bieden, voor zowel zakenlui als toeristen.

B&B Landing Point is gelegen in het landelijke, groene Melsbroek nabij de militaire luchthaven en op een 10-tal minuutjes de nationale luchthaven. Ideaal om je vakantie in alle rust en zonder enige stress te starten en files in de ochtend te mijden. Vanuit Melsbroek kan u tevens de grootsteden Brussel, Leuven en Mechelen makkelijk ontdekken. Deze zijn vlot bereikbaar met de wagen of de rechtstreekse busverbinding tegenover de B&B.

In de buurt zijn er ook talrijke bedrijventerreinen. B&B Landing Point is dan ook de ideale uitvalsbasis voor zakenlui. Ontspannen kan in het vlakbij gelegen thermencomplex Boetfort of in de Brabantse Golf (beide op wandelafstand). Een uitgebreid en gevarieerd ontbijt wordt dagelijks geserveerd met dagverse producten en huisgemaakte bereidingen.

ONTBIJT op het WERK? Het kan! Bekijk even ons assortiment. In enkele klikken heb je zo besteld! Wil je liever iets gepersonaliseerd, geef ons een seintje en we bekijken samen de mogelijkheden!

VRIENDEN TE GAST? We helpen je graag met een lekkere brunch of breugelbuffet. Contacteer ons voor meer info!

FEESTJE? Geef ons een seintje wij helpen je graag met de voorbereidingen en het bereiden van wat lekkers.