Betrouwbaarheid en vakmanschap

AVP staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap in sanitair, centrale verwarming en loodgieterij. Zelfwerkende zaakvoerder Anthony Van Pellecon, startte AVP op in 2013. Wij zijn een jong en dynamische firma die actief is in Mechelen, Steenokkerzeel, Zemst en omstreken.

Wenst u meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte. Wij streven naar een perfecte service, het leveren van kwaliteit en dit alles voor en correcte en transparante prijs. Bekijk hier enkele realisaties.

Centrale verwarming

Aardgas

Aardgas is een van de meest gebruikte energiebronnen om de woning te verwarmen. Het is veilig in gebruik, comfortabel en bovendien ook zuinig in vergelijking met andere brandstoffen.

Zonne-energie

In tegenstelling tot fossiele brandstoffen is zonne-energie onbeperkt beschikbaar, CO2-neutraal en gratis. Moderne verwarmingssystemen kunnen met thermisch zonne-energiesysteem gebruikt worden voor de productie van warm water (zonneboiler) en om warmte bij te leveren aan de verwarming.

Wij werken met kwaliteitsproducten van Viessman, Vaillant of andere merken op vraag van de klant. Wij doen ook het onderhoud en eventuele herstellingen van uw centrale verwarming.

Sanitair

Badkamerinrichting van A tot Z

Badkamerinrichting is een klus waar heel wat bij komt kijken. Niet alleen moet je rekening houden met de sanitaire voorzieningen maar ook met de waterdichtheid van materialen en de indeling van de natte zones. Wij werken steeds met kwaliteitsproducten van Facq, VAM en Desco.

Waterbehandeling

Water is leven, de belangrijkste grondstof op aarde. De kwaliteit van het water bepaalt in grote mate het resultaat van het eindproduct. Met een waterbehandeling van Oceanic geplaatst door AVP bent u zeker van kwaliteit.

Regenwaterrecuperatie

Het opvangen en gebruiken van regenwater als alternatief voor drinkwater is milieuvriendelijk en je bespaart op je waterfactuur. Want regenwater is helemaal gratis en altijd voorhanden. Wij werken hiervoor samen met Wilo en Grundfos.

Ventilatie

Om een aangenaam en gezond binnenklimaat te krijgen in uw woning, is een juiste ventilatie enorm belangrijk. Het is niet voldoende om elke dag een aantal ramen open te zetten. Op die manier komt er wel lucht binnen, maar die verse lucht kan niet opnieuw afgevoerd worden. En een vochtige omgeving zorgt voor heel wat problemen.

AVP helpt u graag bij het correct ventileren van uw woning. Wij bieden ook zelfbouw pakketen op aanvraag. Wij werken steeds met kwaliteitsproducten van Storkair en VASCO.