Garage Tienen

Auto's Van Inthout Tienen

Auto's Van Inthout

Op naar de toekomst met Auto's Van Inthout !

Wij gaan voor vernieuwing, u ook?

Na 35 jaar met hart en ziel als Škoda concessiehouder gewerkt te hebben, werkt Auto's Van Inthout te Tienen nu als specialist voor Škoda en de hele Volkswagen Groep voor onderhoud en herstellingen en kunnen wij u zodoende, in een familiale sfeer, nog een betere service aanbieden. Bovendien werken wij niet meer volgens de opgelegde tarieven van de invoerder en kunnen dus onze klanten laten genieten van meer voor minder geld. Dus niets dan voordelen!

Ook nieuw bij Auto’s Van Inthout te Tienen

Verkoop van nieuwe en jonge tweedehandswagens van verschillende merken onder 1 dak, met internationale fabrieksgarantie. Bovendien zijn de nieuwe wagens bij ons opmerkelijk goedkoper dan bij een merkgarage: Škoda, VW, Audi, Renault, Hyundai, Opel, Fiat, BMW, Peugeot, Mercedes, Dacia en nog veel meer. Kom het ontdekken in onze garage te Tienen, Sint Maurusweg 33 3300 Tienen of 016/820.760

Meer info?

Aarzel vooral niet om mij te contacteren en kom gerust onze voorraad en vele andere nieuwigheden ontdekken. Neem alvast een kijkje op onze facebook-pagina, enkele van onze stockwagens kan u daar al in bewonderen.

Nieuwe wagens →Tweedehandswagens →