IQ Company Belgium

Autohandel, occasiewagens en tweedehandswagens te Brugge

IQ Company Belgium werd in 2011 opgericht in Genk en is sinds 2020 gevestigd in Brugge. IQ Company Belgium beschikt over 10 jaar ervaring in de verkoop van tweedehandsvoertuigen B2B en B2C business met EU landen, Oost-Europa en zijn trots op de expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Aankoop - Verkoop

Wij hebben reeds een 10-tal jaar ervaring in de automobielsector en gebruiken deze ervaring om selectief wagens aan te kopen en te verkopen met de wettelijke waarborg!

IQ Company Belgium staat in voor de verkoop van ex-lease en -directiewagens (ontdek ons aanbod). Wij werken ook samen met leasingmaatschappijen waardoor wij tegen zeer voordelige tarieven een tweedehandsvoertuigen aanbieden.

Tip: U vindt u droomwagen niet terug in ons aanbod? Laat het ons weten, wij gaan op zoek naar uw droomwagen, vakkundig nagezien en geleverd met waarborg!

  • Tweedehandswagens met garantie - De aangeboden wagens met minder dan 150.000 KM genieten van 12 maanden wettelijke waarborg en worden controlevrij geleverd*. De aangeboden wagens met meer dan 150.000 KM staan te koop aan interessante groothandelsprijzen. (*tenzij anders vermeld).
  • Export/Import - Indien u uw wagen wenst in te schrijven in een land buiten België verzorgen wij voor u alle nodige formaliteiten (transitplaten, tijdelijke verzekering, technische keuring, exportdocumenten of eventueel transport of verscheping). Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het exporteren van wagens naar landen binnen en buiten de Europese Gemeenschap. Wenst u meer informatie, bezoek onze contactpagina.
  • Eigen takeldienst/Depannage - Om u nog beter te dienen hebben wij een eigen vrachtwagen ter beschikking voor de momenten wanneer het fout loopt.
  • Indien gewenst kunnen wij ook een verzekering en financiering voor u regelen voor de aankoop van een tweedehands wagen.

Tweedehands.be

Tweedehandswagens BruggeOntdek ons aanbod

Autoscout.be

Autohandel BruggeOntdek ons aanbod