Autodetailing voor interieur en exterieur

Oppervlakkige beschadiging van autolak

Wagens trotseren dagdagelijks weer en wind waaronder de lak het zwaar te verduren krijgt. Verschillende elementen kunnen uw autolak oppervlakkig beschadigen, denk maar aan gebruik maken van een carwash, vliegroest. chemicaliën, vogeluitwerpselen, uv- stralen, boomsap, ... met krassen, waskrassen, vergeling- of dof worden van de lak als gevolg. NJ Carcure biedt de oplossing om autolakschade te herstellen zonder de lak zelf aan te tasten. uw auto straalt dan weer helemaal als nieuw, met oog voor detail poliert NJ Carcure de lak van uw voertuig en gebruikt daarbij steeds de beste producten.

U kan hierbij opteren voor bescherming met een wax of een coating.

Wanneer u ervoor kiest om uw lakherstelling te laten aanvullen met een wax, zal uw wagen, mits de juiste onderhoudswijze, tot 3 maanden beschermt zijn tegen weersinvloeden en een diepere glans vertonen.

Indien u kiest om uw lakherstelling te laten afwerken met een keramische coating, zal uw wagen, alweer mits juist onderhoud achteraf, 1 tot 1.5 jaar beschermt zijn tegen vergeling, weersinvloeden etc. een coating vormt als het ware een extra laag bovenop uw toplaag, ook wel gekend als de vernislaag, van 0.3 micron dikte. Lichte krassen die daarna nog verschijnen door het, eventueel niet correct poetsen van de wagen, zullen zich dan ook veeleer in de coatinglaag bevinden dan in de lak. Uw lak wordt dus veel intenser beschermt. Coatings zorgen er ook voor dat uw wagen vuil- en waterafstotender wordt, uw lak krijgt een andere binding waardoor deze makkelijker te onderhouden zal zijn.

Koplampvergeling

Vele automerken maken hun koplampen in een plastieken uitvoering. deze zijn gevoelig aan zonlicht. door de jaren heen gaan bij veel wagens de koplampen dan ook dof uitslaan en vergelen. Bij NJ Carcure helpen we de tand des tijds graag een handje door de klok terug te draaien en deze terug helder en doorzichtbaar te maken.

Interieurvervuiling

Ook het interieur van een wagen kan zeer smerig worden: rookresten, nare geuren, vuile ramen, stoffige zetels, er wordt al eens iets gemorst … noem maar op. Hoe grondig u ook poetst, het is onmogelijk om alles echt diepgaand genoeg proper te maken en zelfs de kleinste restanten kunnen de geur in uw wagen blijven bezoedelen. Leder, vinyl en kunststof in de wagen kunnen er na een tijdje dof beginnen uitzien, denk hierbij maar aan zetels, dashboard en binnenpanelen. bij NJ Carcure maakt ook deze vervelende interieurvervuiling geen schijn van kans.

Autodetailling NJ Carcure maakt het interieur van uw auto proper dankzij dieptereiniging. Het is een vakkundige en efficiënte aanpak. Verschillende reinigingstoestellen, onderhoudsproducten en technieken worden gecombineerd om het hardnekkige vuil in alle hoekjes en kantjes te verwijderen. Uw auto ziet en voelt dan weer proper en ruikt bovendien opnieuw lentefris.