Autodetailling NJ Carcure

Autoreiniging - lakverzegelingen - motorreiniging te Heist-op-den-Berg

Car detailing Heist-op-den-Berg

Car detailing

Autoreiniging Heist-op-den-Berg

Autoreiniging

Motorreiniging Heist-op-den-Berg

Motorreiniging

Brighten your (car-)life

Voor alles in verband met auto detailing moet u zeker eens bij Autodetailling NJ Carcure te Heist-op-den-Berg passeren. Deze jonge speciaalzaak wordt gerund door Nico en Jessica, een koppel met een passie voor wagens. U kan hier terecht voor detailing van uw wagen, autoreconditionering, polijsten van uw wagen, ledervernieuwing, lederreconditionering, leder herspuiten, waxen, coating, autoreiniging en lakverzegeling.

Autodetailing

Hedendaags doet de tendens zich meer en meer voor dat mensen op zoek gaan naar een betaalbare oplossing om hun wagen die ze al dan niet dagdagelijks gebruiken, er terug als nieuw te kunnen laten uitzien. Poetsen, carwash, chemicaliën, kleine beschadigingen door aanvaringen met naburige wagens, handtassen en winkelkarren, vervuiling, uitstootgassen alsook buiten parkeren in weer en wind en onder bomen, beïnvloeden de staat van een wagen. Lak, rubbers, sierlijsten, uitlaatstukken, chroom, koplampen en glaswerk geraken hierdoor verweerd door de jaren heen. Aangezien een nieuwe wagen kopen of volledig moeten laten herspuiten bij een carrossier niet voor iedereen zomaar een efficiënte oplossing is, biedt detailing van zowel exterieur als interieur een gouden tussenweg.

Autodetailing is het proces van het grondig schoonmaken, restaureren en behandelen van een voertuig en dat kan zowel aan het exterieur als in het interieur van de wagen. Ideaal voor als u net een nieuwe wagen gekocht heeft die u wil beschermen of tweedehandswagen die u wilt laten opknappen. NJ Carcure maakt alles weer volledig proper en werkt enkel met hoogwaardig en professioneel materiaal.

Heeft u kleine krasjes op uw wagen of heeft u geen zin om uren te waxen? Dan kunt u een beroep doen op de service van NJ Carcure. De autoreiniging in deze speciaalzaak gebeurt met kennis van zaken en met kwaliteitsmateriaal.