Hyundai dealer Herentals

Autobedrijf de Jong

Uw officiële Hyundai dealer voor Herentals


Uw Hyundai ... onze zorg!

Autobedrijf de Jong is uw officiële dealer van Hyundai voor de regio Herentals. Ons team houdt zich graag tot uw beschikking om u met raad en daad bij te staan en u een optimale service te verlenen. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek alle modellen van Hyundai.

Familiebedrijf waar u van een persoonlijke service geniet.

Autobedrijf de Jong is een familiebedrijf waar u persoonlijke service geniet. Bij ons bent u welkom voor de aankoop, service, onderhoud en alle herstellingen van het complete Hyundai gamma. Alle Hyundai modellen kunt u bewonderen en 'voelen'. Wij hebben een luisterend oor voor al uw vragen, wensen en behoeften. Ons gedreven team heeft al meer dan 25 jaar ervaring en leidt u naar de Hyundai van uw dromen.

5 jaar onbeperkte gemoedsrust

Hyundai bewijst jaar na jaar wagens te creëren die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Onafhankelijke studies bewijzen het ook. De nieuwe modellen van de hand van hun Duitse designer zijn niet alleen mooi van ontwerp, maar ook volledig afgestemd op Europa. De overtuiging in hun eigen kwaliteit uit zich via bijzondere garantieformule '5 year triple care'. Meer info hierover vindt u hier.

  • 5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking
  • 5 jaar Hyundai Assistance
  • 5 jaar gratis "Health Check"

Hyundai combineert het beste van twee werelden

Hyundai combineert het beste van twee werelden met de Ioniq Plug-In Hybrid (PHEV). Concreet verzoent deze plug-in hybride het comfort, het rijgemak en de stille werking van een elektrisch voertuig met het rijbereik van een hybride aandrijflijn. Bovendien kan hij bogen op een ontzettend lage CO2-uitstoot wat het voertuig fiscaal aantrekkelijk maakt voor zowel particulieren als bedrijfsvloten. Tot slot biedt ook deze nieuwe Ioniq een alomvattende basisuitrusting voor een erg concurrentiële prijs, precies zoals het een Hyundai betaamt. Lees verder.

Contacteer ons →