Atmosfaere Conceptstore

Uw online winkel voor originele kaartjes, wenskaarten en postkaarten voor elke gelegenheid

Webshop voor papierwaren en hobbyartikelen

Hey! Ik ben Marijke. Ik heb een zwak voor papierwaren, mooie illustraties en interieur accessoires. In 2016 maakte ik mijn droom waar en opende ik Atmosfaere, een concept store met geschenken en decoratie in Lier. De winkel sluit in juni 2019 de deuren, maar ik zet mijn avontuur online verder met de producten waar ik het meeste van hou: wenskaarten en papierwaren. 

"Atmosfaere" is Deens voor sfeer. Denemarken is één van de gelukkigste landen ter wereld. Geluk of "lykke" hangt voor de Denen nauw samen met gezelligheid of "hygge". Ze weten als de beste sfeer in huis te brengen. Zelf maak ik het thuis graag gezellig met bloemen, planten en mooie spulletjes die ik zelf gemaakt of uitgezocht heb. Daar word ik gelukkig van. Dat en wenskaarten! Word jij ook zo blij van het verzenden, ontvangen of uitkiezen van kaartjes? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een origineel kaartje vinden, is niet altijd gemakkelijk. Daarom bieden wij een eigenzinnige selectie stijlvolle wenskaarten aan voor elke gelegenheid. Of je nu iemand wil bedanken of gewoon verrassen met een leuk kaartje in de bus. Daarnaast organiseren we ook creatieve workshops.

Op zoek naar een mooi kaartje voor een verjaardag, huwelijk, geboorte of communie? Neem dan snel een kijkje op onze webshop!

Op deze foto: wenskaarten van Jennifer Bouron voor Lagom Design ©