Fotoalbums

Atelier31

Uw metaalconstructies - laswerken - metaalwerken te Alken.

Atelier31 te Alken is de specialist in het bijzondere laswerk voor zowel bedrijven als particulieren. Atelier31 combineert een hoogstaande afwerking met een uiterste zin voor kwaliteit en verfijning.

Diensten: Atelier31 biedt maatoplossingen voor algemene las- en metaalwerken, op maat gemaakte designartikelen, herstellingen en renovaties.

  • Interieurontwerpen: tafels (salontafels, eettafels), kasten, dressoirs, burelen, dressings, decoratieve installaties (voor kinderkamers), accessoires om uw interieur luister bij te zetten
  • Algemene las-en metaalwerken: handgrepen, leuningen en balustrades, poorten, werktafels, herstellingen & renovaties, barbecues
  • Herstellingen en renovaties: motorblokken, kunstwerken

Kwaliteitsvolle materialen

Bij Atelier31 heeft u steeds de keuze tussen de beste materialen. Zo kan u opteren voor onverslijtbaar, roestvrij staal of voor de lichtheid van aluminium. Alsook staal in een door u gekozen kleur.

Hout en glas kunnen gebruikt worden in de afwerking van elk product. Atelier31 kiest steeds voor kwalitatieve, duurzame materialen. Zo garanderen we een eindproduct met een lange levensduur.

Creatieve en originele oplossingen op maat

Atelier31 denkt mee met de klant. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw wensen.

Van brainstormen rond een bepaald idee en een 3D-weergave tot de verdere uitwerking van het ontwerp. De nadruk ligt hierbij steeds op originaliteit en creativiteit.

Flexibiliteit en klantvriendelijkheid

Een andere troef van Atelier31 te Alken is de hoge mate van flexibiliteit. Wij denken graag met u mee van A tot Z. Hierbij dragen we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Atelier31.

Contact

Atelier31

Bosveldstraat 33, 3570 Alken
  • Laswerken
  • Metaalbewerking
  • Metaalconstructies
  • Metaalwerken
T0478 28 00 73
Ond. nr.0503.784.148