Fotoalbums

ATB Electrotechniek

ATB Electrotechniek te Hamont-Achel is gespecialiseerd in elektrotechnische engineering. Bij het ontwerpen van besturingen voor machines en elektrotechnische installaties wordt gebruik gemaakt van de programma’s Eplan, Inventor en AutoCad. Het ontwerpen en de bordenbouw voor automatiseringen en servosturingen worden in eigen beheer uitgevoerd.

In samenwerking met enkele collega’s worden volledige machines ontworpen en gebouwd die aan de specifieke eisen van de klant voldoen. Deze machines zijn onder andere CNC gestuurde boormachines, test installaties voor druktesten, lasinstallaties en manipulatoren.

Een andere tak van de activiteiten is het volledig berekenen en uitwerken van de elektrische installatie in industriehallen en aansluitingen voor machines, dit gebeurt onafhankelijk van installateurs of merken en wordt meestal gebruikt voor lastenboeken, het in orde brengen van bestaande installaties of bestellingen bij installateurs.

De assistentie bij projectmanagement of assistentie management technische dienst en opstellen van lastenboeken, project engineering, bedrijfsstandaarden en P&ID’s van de productie of goederenstroom behoort ook tot de activiteiten.

ATB Electrotechniek, uw partner in het ontwerp of aanpassingen van elektrotechnische machines en systemen voor Hamont-Achel, Limburg en Vlaams-Brabant.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor ATB Electrotechniek.

Contact

ATB Electrotechniek

Mulk 155, 3930 Hamont-Achel
  • Electrotechnieken
  • Elektrotechnische engeneering
  • Machinebouw
T011 61 25 38
Ond. nr.0474.743.833

Telefonisch bereikbaar