Assistentiewoningen Melderthof

Assistentiewoningen, woonzorgcentra, tijdelijk verblijf voor Diest, Hasselt, Lummen, Pelt, Sint-Truiden

Iedereen welkom voor een bezoek aan een modelwoning en 21 nieuwe assistentiewoningen.

Ontdek ons huiselijke woonconcept met een moderne uitstraling en warme zorgondersteuning

Melderthof is een prachtig voorbeeld van een woonzorgcentrum en assistentiewoningen van de nieuwe generatie. Het hele concept is herdacht in functie van optimale levenskwaliteit en eigentijdse verzorging. De 45 woonzorgkamers en de 21 gloednieuwe assistentiewoningen de Pastorij (februari 2019) kaderen in een harmonieus geheel. Mooie ontspanningsruimtes, een gezellige brasserie en een ruime opzet zorgen voor dat typische thuisgevoel. Daarnaast biedt Melderthof gespecialiseerde verzorging, onder meer voor stomapatiënten en voor herstelverblijf.

Een woonzorgcentrum waarin kwaliteitszorg en gezelligheid perfect samengaan

Wie hoge eisen stelt aan een moderne leefomgeving zal door Melderthof zeker aangenaam verrast worden. De kamers zijn opmerkelijk ruim, en beantwoorden volledig aan alle nieuwe normen voor comfort en veiligheid. Datzelfde niveau wordt doorgetrokken naar de verzorging. Het team met diverse specialisaties kan door de kleine leefgroepen van maximaal 20 personen ruim voldoende aandacht geven aan elke bewoner. Melderthof beschikt over de modernste faciliteiten voor verzorging. Zoals een uitgebreide kinesitherapie met Silverfit voor een beter herstelverblijf en een tovertafel om interactiviteit en beweging te stimuleren. De maaltijden zijn dagvers én ter plaatse bereid door het eigen keukenteam. Het animatieprogramma is al even gevarieerd en aangepast aan ieders mogelijkheden.

De Pastorij, assistentiewoningen waarin u in alle vrijheid geniet

Deze accommodaties zijn op maat van wie zelfstandig kan wonen maar, indien nodig, toch ondersteuning binnen handbereik wenst. Privacy is gewaarborgd door een eigen voordeur en er is keuze tussen diverse groottes en indelingen. De Pastorij heeft een eigen Grand Café waar bezoekers uiteraard welkom zijn. Voor medische assistentie kunt u een beroep doen op de dokterspraktijk op de site. Kortom: een totaalconcept dat u zeker waardeert.

Ook voor uw herstelverblijf en kortverblijf

Kunt u door medische of andere redenen tijdelijk niet in uw vertrouwde omgeving verblijven? Dan vindt u op Melderthof de perfecte opvang en zorg. Zelfs als u op zeer korte termijn een tijdelijke woon- en zorgoplossing nodig hebt.

Genieten van het leven als rode draad

Melderthof ligt vlak bij het centrum van Meldert en op amper 10 minuten van Diest. Wie houdt van de natuur en beweging: de groene omgeving nodigt uit om de gezonde buitenlucht in te trekken. Genieten kan natuurlijk ook op het eigen terras, in de rustgevende sfeer van Melderthof. Gezelligheid is overigens gegarandeerd: zowat 80% van de bewoners komt uit de omgeving. Vertrouwde gezichten treft u er zeker aan!