Thuisverpleging Keerbergen

“Een hart voor thuiszorg”

Asklepios Thuisverpleging staat voor het verlenen van kwaliteitsvolle, patiëntgerichte en wetenschappelijk verantwoorde zorgverlening aan huis. Wij staan altijd paraat, 7 dagen op 7 bereikbaar en dat 24 uur op 24. Tevens scholen onze verpleegkundigen zich voortdurend bij.

Een patiënt is meer dan alleen zijn aandoening. Ook zijn of haar omgeving speelt een belangrijke rol. Zo streven we met alle betrokken partijen naar een totaaloplossing. Onze verpleegkundigen staan voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen.

Je kan met onze verpleging aan huis terecht voor: medicamenteuze zorg, wondverzorging, hygiënische zorg, gastroenterologie, urologische zorg, cardiovasculair, pneumologische zorg, oncologische zorg, palliatieve zorg, psychiatrische zorg, neurologische zorg, diabetische zorg, voedingsadvies, kortom alle verpleging aan huis voor Keerbergen en omstreken. Klik hier voor ons volledig aanbod.

Asklepios Thuisverpleging is voor al haar patiënten 24 uur op 24 telefonisch bereikbaar, en dat 7 dagen op 7. Ook voor dringende zaken kan je ons dag en nacht bereiken per telefoon. Nieuwe patiënten kunnen hun aanvraag zowel telefonisch als elektronisch via onze website doen.

CONTACTEER ONS