Medewerkers

Argenta Nieuwerkerken

Els De Craim

Sinds 2017 ben ik kantoorhouder van Argenta Nieuwerkerken en ik heb al 19 jaar ervaring in de financiële sector. Samen met mijn team willen we onze klanten bijstaan tijdens belangrijke financiële vraagstukken in hun leven met eerlijk en correct advies.

Klantentevredenheid dragen we hoog in ons vaandel en streven naar voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

We volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven over de gewijzigde wetgeving, fiscaliteit woonkredieten, vermogensplanning enz. Mijn deur staat altijd open om u te adviseren over uw bankzaken. U bent van harte welkom!


Ilse De Smet

Ik ben al 16 jaar het eerste aanspreekpunt voor onze klanten van Argenta Nieuwerkerken. Onze klanten weten dat ze snel en correct geholpen worden en dit schept vertrouwen. Naast het onthaal ben ik relatiebeheerder verzekeringen en volg de schadedossiers van nauw bij op.

Zo heb ik al verschillende keren het verschil gemaakt voor klanten en hen van een financiële kater bespaard. Correct en persoonlijk advies op maat mag u van mij verwachten. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten op kantoor!

Argenta Nieuwerkerken


Argenta Nieuwerkerken

Gerrit Caudron

Na 14 jaar het kantoor zelf beheerd te hebben, heb ik de fakkel doorgegeven aan Els waarin ik het volste vertrouwen heb.

Ik heb er altijd naar gestreefd dat de klanten zich welkom voelen in het kantoor. Met mijn 38 jaar ervaring in de banksector heb ik al heel wat waters doorzwommen. U kan bij me terecht met vragen over kredieten en sparen en beleggen. Ik ben een perfectionist en rust niet tot ik het beste voorstel op maat heb uitgewerkt voor u.

Als u op zoek bent naar een dynamisch team dat met u meedenkt en het beste voor u voor ogen heeft, kies dan voor Argenta Nieuwerkerken!