Architectenbureau Sandra Schepens

Uw architectenbureau in Gavere met aangepast woonadvies van uw architect


Architectenbureau Schepens werd opgericht door architect Sandra Schepens in 1996. Architectenbureau Sandra Schepens is gevestigd in Gavere. Sinds 2009 wordt zij bijgestaan door architect-assistente en interieurontwerpster Maxime D'Hondt. Ongeacht of u nu kiest voor een landelijke of eerder een moderne stijl: ons scherp oog voor detailleringen, afwerkingen en een volledig op punt gestelde vormgeving waarbij alles in verhouding staat, blijft doorheen het hele bouwproces aanwezig.

Diezelfde lijn wordt ook doorgetrokken in de meergezinswoningen.

Ons bureau beschikt ook over de nodige kennis voor projecten die zonevreemd gelegen zijn. Of het nu gaat over bouwen of verbouwen van een zonevreemde constructie: wij halen het maximale uit uw project binnen het heersende wettelijke kader.

De verkennende gesprekken zorgen er voor dat wij ons tot in het kleinste detail inleven waardoor wij een adequaat antwoord bieden op iedere droom. Wij ontwerpen de woning die perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl, een woning waarin u zich onmiddellijk thuis voelt.

Om U onmiddellijk een totaalbeeld te bieden, worden onze voorontwerpen altijd vergezeld van een 3d visualisatie inclusief ontwerp van de tuin, zodat er al vanaf het eerste voorstel een exact beeld wordt gegeven van de mogelijkheden.

De grensoverschrijdende aanpak van overleg met stedenbouw tot interieurafwerking waarborgt een doorgedreven vakkennis van het algemene plan tot het kleinste interieurdetail. Exterieur en interieur worden naadloos op elkaar afgestemd.

Een nauwe samenwerking met het stabiliteitsbureau, het bureau van de bijzondere technieken, de energieprestatie en veiligheidscoördinatie laat toe op korte termijn jullie project te realiseren. Vanaf de aanvang van het voorontwerp tot de laatste dag van de uitvoering wordt de workflow tot op de voet opgevolgd en gecommuniceerd.

Onze projecten zijn dan ook exact uitgekiend waarbij het beschikbare budget en de vormgeving steeds aan elkaar afgetoetst worden en waarbij de tevredenheid van de bouwheer onze hoogste prioriteit is.