Antislip Vloeren

Voor al uw antislipvloeren, tegelwerken en elektriciteitswerken in Hasselt & Sint-Truiden

Onzichtbare behandeling op tegels, natuursteen en gepolierde beton. Voor andere ondergronden hebben we ook een gepaste oplossing. Wij zijn uw toonaangevende leverancier van antislip oplossingen en dit voor Hasselt, Sint-Truiden en gans Limburg. Gesteund door jaren ervaring, zullen wij u begeleiden bij de keuze van het beste product voor uw omgeving. Wij garanderen dat onze antislipvloeren zo efficïent mogelijk worden geïnstalleerd met de hoogste kwaliteitsnormen. Ons doel is het leveren van een functionele, betrouwbare en aantrekkelijke antislip oplossing binnen uw budget. Antislip maken van vloeren, tegels, natuursteen en gepolijste beton vb. zwembaden, terrassen, keukens, sanitaire ruimtes, wellness centra. Contacteer ons.

Antislip vloeren

Overal waar de kans bestaat om uit te glijden of te vallen doordat de vloer vochtig of nat is of gewoon waar de vloer glad is, bieden wij de oplossing!

MEER INFORMATIE

Tegelwerken

Alle tegelwerken met oog voor detail en gespecialiseerd in praktische oplossingen voor alle problemen in Hasselt en Sint-Truiden.

MEER INFORMATIE

Electriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken, ook hulp bij doe het zelver. Aansluiten zekeringskast en zorgen voor de schema’s nodig voor de keuring.

MEER INFORMATIE