Fotoalbums

AMJ Vastgoed Houthalen-Helchteren

Erkend vastgoedmakelaar

Bij AMJ Vastgoed te Houthalen-Helchteren kan u terecht voor de bemiddeling bij inkoop, verkoop, huur en verhuur van vastgoed en bij overdracht van ondernemingen. Alsook voor waardebepalingen, plaatsbeschrijvingen en vastgoedstyling. Als erkend vastgoedmakelaar stellen wij alles in het werk, niet enkel om de verwachtingen van onze klanten in te lossen, maar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Klantentevredenheid komt bij ons op de eerste plaats.

Geen resultaat, geen commissieloon

Wij werken op no cure no pay basis. Als er geen resultaat wordt behaald, dan hoeft u ons ook geen commissieloon te betalen. Zo bent u verzekerd van maximale inzet. Wij zorgen voor een volledige service en nemen alle administratie uit handen: gratis schatting, publiciteit verzorgen, afspraken maken, rondleidingen geven, informatie verstrekken, onderhandelingen voeren en opstellen van juridisch correcte overeenkomsten. Tijdens de duur van onze bemiddelingsopdracht geven wij u voortdurend feedback zodat u perfect op de hoogte blijft.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie, voor een gratis schatting of voor een volledig vrijblijvend gesprek, bij u thuis of bij ons op kantoor. Tot snel!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor AMJ Vastgoed.

Contact

AMJ Vastgoed

Lokenstraat 12A, 3530 Houthalen-Helchteren
  • Immobilien
  • Immobilienkantoor
  • Vastgoed
  • Vastgoedkantoor
  • Vastgoedmakelaar
T011 81 54 50
T0474 33 91 24
M0478 66 54 69
Ond. nr.0534.823.212

Motmans Anita, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 509014

De Jong Guido, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 510708