Amazing Fest world

Voor alle feestjes en evenementen in Herentals

Amazing events groot en klein, om crazy te feesten moet u bij ons zijn.

Amazing fest world te Herentals staat voor de ruime zin van feesten. Heeft u zin in het organiseren van een verjaardag party, surpriseparty, babyborrel, trouw, communiefeest, pensioenfeest, bedrijfsfeest, recepties, enz.…. maar u ziet er tegen op om alle details die bij het organiseren van een feestje/party komen kijken erbij te nemen, hier zijn wij uw ideale partner die al deze zorgen van A tot Z voor onze rekening nemen. U bepaalt het thema, budget en wij doen de rest. Amazing Fest world is uw partner voor de regio Herentals en omstreken.

Ontdek onze amazing party's op onze social media

Naast het organiseren van thema feesten voor particulieren en bedrijven geven wij zelf op regelmatige basis party’s op verschillende locatie deze vindt u steeds terug op onze social media.

Ook hebben we een foodtruck en een grafische afdeling

Onze foodtruck staat steeds te uwer beschikking tegen een democratische prijs u kan hier de keuze maken of u de foodtruck met of zonder medewerker en producten huurt.
Als extra luik is er nog onze grafische afdeling voor het uitwerken van affiches, flyers, uitnodigingen en ander drukwerk.

Amazing Fest world te Herentals is ondertussen al 1 jaar een vaste waarde in de sector!