Renovar

Uw schilderwerken, pleisterwerken, gyprocwerken en speciale verftechnieken regio Brugge

Renovar is een jong en dynamisch schilders- en decoratiebedrijf gevestigd in Brugge, met het oog op een proper en professioneel eindresultaat. Wij zetten ons steeds opnieuw in om de wens van de klant te vervullen en hun droomresultaat te bereiken. Voor grote projecten werkt Renovar vaak samen met andere firma’s; bovendien deinzen we nooit terug van een nieuwe uitdaging. Bij Renovar kan u rekenen op het nakomen van afspraken en een mooi eindresultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Wat doen wij?

Renovar aanvaardt allerlei algemene schilder- en decoratiewerken, zowel binnen als buiten. Ook voor het plaatsen van gyprocwanden of -plafonds kunt u bij ons terecht. Waar Renovar echter de grootste focus op legt zijn speciale verftechnieken, ideaal voor die bijzondere muur die net wat meer mag opvallen of voor die kamer waarvoor u een specialer doel voor ogen hebt.

Een greep uit het aanbod:

  • Mortex
  • Kalei
  • Kalkverf
  • Shade/fade walls
  • Epoxy Coating (vloeren)
  • Krijtverf
Bekijk realisaties

Voel je thuis in je huis

Laat u inspireren door onderstaande foto's, stuk voor stuk door Renovar tot een goed einde gebracht. Wilt u op de hoogte blijven van onze recentste projecten? Volg ons op instagram!

Bezoek onze instagram

Kwaliteit en innovatie

Renovar is een actieve speler in de bruisende verfwereld en schoolt zich bij wanneer er nieuwe technieken worden ontwikkeld of nieuwe verfsoorten op de markt komen. Voor ons is het belangrijk dat de klant altijd het nieuwste en beste product en/of behandeling voorgeschoteld krijgt. U kunt bij ons altijd terecht met nieuwe ideeën of fantasieën, wij stellen alles voorop om de schilder- en decoratiewerken uit te voeren naar de wensen van de klant.

Vraag uw offerte aan