Dakwerken Steradak

Dakwerken, dakrenovatie, loodwerken & zinkwerken in Aarschot, Alken, Bilzen, Hasselt & Tongeren

Hoogste kwaliteit

Dakwerken Steradak streeft naar de hoogste kwaliteit, zowel in materialen en uitvoering als in service en nazorg. Door onze ruime ervaring kunnen we dit aanbieden aan redelijke prijzen. U kan ons contacteren voor alle algemene dakwerken, timmerwerken, gevelbekleding, isolatie van daken, kleine voegwerken, platte daken, bekleden van kroonlijsten, dakrenovatie, loodwerken, koperwerken, zinkwerken Wij zijn actief in Aarschot, Alken, Bilzen, Hasselt en Tongeren en omstreken

Dakwerken Steradak Aarschot

Dakwerken Steradak Bilzen

10 jaar garantie!

Het bedrijf heeft door de jaren degelijke financiële cijfers opgebouwd. Zodoende beschikt u over een ijzersterke garantie. Alle uitgevoerde werken komen met 10 jaar garantie.

Gratis een vrijblijvende offerte

Bij interesse ontvangt u van ons kosteloos een vrijblijvende offerte. Deze is tot in detail uitgesplitst, zodat u zeker niet voor verassingen komt te staan.

Alle dakwerken

De eerste factor die de materiaalkeuze bepaalt is de dakhelling. De meeste dakpannen vereisen een minimum dakhelling van 20 graden, hierop zijn er natuurlijk een paar uitzonderingen. Het niet respecteren van deze voorschriften kan leiden tot vocht tussen de dakbedekking en het onderdak, waardoor panlatten en tengellatten wegrotten.De oplossing voor minder hellende daken zijn de metalen dakbedekkingen uit 1 stuk (profielplaten, ecopanelen, dakpanplaten, zink staande naad).

Dakwerken Steradak Tongeren

Dakwerken Steradak Alken

Timmerwerken

Voor alle timmerwerken kan u bij ons terecht, of het nu gaat om een traditioneel dak met balken en kepers of om een spantendak. Wij garanderen degelijke constructies met passende verbindingen.

Bij grotere overspanningen, zonder steunpunt, vanaf 5 lopende meter, werken wij met gelijmde balken. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u een vervelend spant op uw zolder wilt wegwerken.

Dakwerken Tongeren, Alken, Hasselt, Bilzen, Aarschot, Hoeselt en omstreken!

KLIK HIER OM UW OFFERTE AAN TE VRAGEN!