Albert & Astrid comite

Albert & Astrid comite

Het zelfstandigencomité Albert en Astrid werd opgericht in 2004 naar aanleiding van de heraanleg van de beide straten. Zo kwam het comité aan zijn naam. Het was oorspronkelijk de bedoeling om de facelift in ons dorp in een positieve sfeer te beleven: Veldegem lééft, Veldegem gééft, Veldegem féést!

1. Veldegem lééft: onze leden-ondernemers zijn het kloppend hart van de lokale dorpsgemeenschap. De A&A zelfstandigenpolitiek overtuigt de lokale overheid om samen met hen te blijven investeren in het welzijn en de leefbaarheid van onze gemeente.

2. Veldegem gééft: door het organiseren van succesvolle activiteiten als de lente- en eindejaar acties e.a. dankt en beloont A&A haar klanten voor het blijvend vertrouwen.

3. Veldegem féést: door het mede-organiseren, sponsoren en promoten van de Corneliusfeesten, Kermisdinsdag, Zingend Swingend en het klantgericht enthousiasme van onze A&A ondernemers is Veldegem een bruisende en levendige leefgemeenschap, aangenaam om er te wonen, te werken en te winkelen.

We tellen meer dan 40 enthousiaste leden: niet alleen winkeliers, maar ook vrije beroepen, handelaars en ambachten. Kortom mensen die in Veldegem gelokaliseerd zijn en die in hun dorp of ver daarbuiten zelfstandig ondernemen. Wilt U als zelfstandige ook lid worden, dat kan via de website of contacteer 050 28 08 33.

Albert & Astrid comite

  • Zelfstandigencomité
Mariastraat 1, 8210 Veldegem
T050 28 08 33