Fotoalbums

S.E.S. Van Acker

Uw alarmsystemen, camerabewaking, domotica, parlofonie, telefonie, beveiligingssystemen te Zedelgem

S.E.S. Van Acker te Zedelgem (Loppem) is uw partner voor beveiliging van uw woning of onderneming bij nieuwbouw of renovatie.

 • Inbraakbeveiliging
 • Toegangscontrole
 • Brandbeveiliging
 • Camerabewaking
 • Videofonie - Parlofonie systemen merk SIEDLE

Klantendienst SIEDLE regio W-Vl Telefonie merk Auerswald

Inbraakbeveiliging:

Een inbraak is zo gebeurt en het is beter te voorkomen.De systemen kunnen zowel bekabeld als draadloos of combinatie van beiden worden uitgevoerd. Meldingen kunnen via geluid maar tevens via sms boodschappen, ingesproken teksten of via betalend abonnement via controlekamer, wij volgen de wijzigende technologieën en mogelijkheden op de markt. Een offerte is altijd vrijblijvend.

Toegangscontrole:

Controle wie, waar en wanneer toegang wordt verleend. Dit kan van zowel een privé woning zijn voor een of een aantal deuren of poorten via codeklavieren, vingers scan, badge lezers en dit tevens voor uitgebreide systemen voor bedrijven met registratie via pc.

Camerabewaking:

Kijken real time of opgenomen beelden bekijken via pc, iphone of smartphone is mogelijk met zowel analoge camera's als ip camera's of megapixel kamera's. Steeds eenvoudig te bedienen.

Branddedectie:

Waarschuwing voor een brand kan een leven redden. We hebben zowel autonome sensoren voor in woningen of brandcentrales voor bedrijven, hotels enz. Brand sensoren kunnen ook in combinatie met een inbraak centrale gemonteerd worden.

Klantendienst Siedle voor parlo - videofonie

Siedle heeft een ruim gamma van deur communicatie in verschillende stijlen en uitvoeringen. We hebben een ruime toonzaal met alle producten en we doen tevens de hersteldienst en programmatie voor de eindklant of de installateurs in de regio West Vlaanderen. Siedle integreert zowel toegangscontrole als brievenbus sen met of zonder zuil en informatie modules. In de woning hebben we verschillende binnenhuistelefoons zowel audio als video. Onze systemen kunnen van 1 deurpost tot wat de klant wenst. Tevens is het systeem te integreren in appartementsgebouwen of worden gecombineerd met telefooncentrales of App toepassing op de I-phone. Voor een offerte komen wij tevens ter plaatse om te kijken wat voor u de beste oplossing is!! De website siedle.be geeft alle produkten in het gamme weer.

Telefonie merk Auerswald:

Telefoonsystemen met analoge telefoonlijnen van zowel belgacom, telenet , isdn of voip en kan door elkaar gebruikt worden. De binnen toestelle kunnen zowel analoge toestellen of systeemtoestellen of voip toestellen zijn in verschillende uitvoeringen. Deze kleine centrales van 1 a 2 buitenlijnen en 4 tot 10 analoge toestellen zijn perfect voor huishoudelijke toepassingen. Voor de uitgebreide systemen gecombineerd met de parlofonie en videofonie merk Siedle en de verschillende comfort functies voor vrije beroepen en kleine kmo's zijn te bespreken. Bekijk de website auerswald.de voor een volledig overzicht.

Foto's

Recensies

Dit bedrijf is zeer moeilijk te bereiken.
- Buyse
meer recensies

Contact

S.E.S. Van Acker

Kattestraat 20, 8210 Loppem
 • Alarmsystemen
 • Camerabewaking
 • Elektriciteit
 • Elektriciteitswerken
 • Parlofonie
 • Telefonie
 • Videofonie
T050 82 45 87
M0475 84 59 93
Ond. nr.0464.014.247