Airportservice Goethals

Uw luchthavenvervoer, personenvervoer en luchthaventaxi te Brugge

Airportservice uit Brugge voor het vervoer van en naar de luchthaven

Welkom op de webpagina van Airportservice Goethals. Wij bieden u luchthavenvervoer en personenvervoer aan! Hiervoor zijn wij in bezit van een minibus tot en met 7 personen en een wagen voor 1 tot en met 3 personen. Wij streven er naar om u een zo veilige en aangename rit te bezorgen.

Luchthavenvervoer

Begin uw welverdiende vakantie zonder zorgen en boek onze service. U wordt thuis opgehaald en wordt zo dicht mogelijk aan de gewenste luchthaven afgezet. Ook bij terugkomst volgen wij alles mee op, zodat u geen onnodige vakantiestress moet hebben. Kijk snel voor de prijslijst naar de binnenlandse- en buitenlandse luchthavens via het menu tarieven luchthavenvervoer. Daar vindt u alle prijzen per enkele rit. Om te reserveren gaan u naar het menu reserveren luchthavenvervoer.

Personenvervoer

Heeft u een bezoek aan de dokter, ziekenhuis, restaurant,... en u wenst geen beroep te doen op openbaar vervoer? Wij brengen u van punt A naar punt B! Stuur ons uw gegevens via het menu offertevraag personenvervoer en wij maken voor u de juiste prijs! Gelieve dit wel maximum 24u op voorhand te reserveren.