Vidasanacoach

Uw specialisten in afslanken, vermageren en dieet te Asse

Vida Sana is een groep van onafhankelijke welzijnscoaches die een gezonde actieve levensstijl promoten. We zijn uw specialisten in afslanken, vermageren en dieet te Asse. Contacteer Vida Sana in Asse wanneer je meer informatie wenst over onze programma's, meer informatie wenst over de zakelijke mogelijkheden (van extra inkomen tot full-time inkomen), een welzijnsevaluatie met lichaams- en lifestyle analyse wenst of een proefpakket wenst van ‘Het ideale ontbijt’.

Voedingsbegeleiding

Breng je lichaam opnieuw in balans met behulp van een gezondere levensstijl en een persoonlijke voedingsbegeleiding. Jij bepaalt zelf je doelstelling, wij begeleiden je naar jouw droomresultaat. Wij zijn uw specialisten in afslanken, vermageren en dieet te Asse

Meer informatie

Bewegen & Sporten

Een gezonde, actieve levensstijl is voor iedereen anders. In onze fitclubs ondersteunen & motiveren we jou, ongeacht op welk niveau je start. Via advies rond sportvoeding en voedingssupplementen zorgen we dat jouw lichaam maximaal presteert en recupereert.

Meer informatie

Zelf Coachen

Interesse in een gezonde levensstijl en op zoek naar een bijverdienste? Bij ons heb je de mogelijkheid om van thuis uit te werken en zelf te bepalen hoe veel tijd je wil investeren. We zorgen voor ondersteuning en geven je onze ‘Coach de Coach’ opleiding.

Meer informatie