Afhaalgerechten VIKI.kom

Ambachtelijk bereide Hongaarse afhaalgerechten te Neeroeteren (Maaseik)

Gezonde Hongaarse gerechten, gemaakt met liefde!

Viktoria (zaakvoerder van VIKI.kom) komt uit Hongarije en woont sinds 2000 in België te Neeroeteren (Maaseik). Ze is afgestudeerd aan de hotelschool in Hongarije en heeft in België haar slagersdiploma behaald. Viktoria kookt graag en heeft daarom van haar passie haar bijberoep gemaakt. Afhaalgerechten VIKI.kom laat mensen van de Hongaarse keuken proeven en maakt daarnaast gezonde gerechten.

Huisbereide, ambachtelijke kwaliteit

Gezond betekent voor VIKI.kom meer gluten-, koolhydraten- en suikervrije gerechten. In plaats van suiker gebruikt ze liever ahornsiroop of xillit (100% natuurlijke suikervervanger van berkenboom). Soepen worden gemaakt met een zelfgemaakte bouillon. Er wordt geen gebruik gemaakt van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Het doel is om gezonde en afwisselende gerechten klaar te maken voor mensen die tijdgebrek hebben. Met de steun van Viktoria haar gezin staat ze garant voor huisbereide, ambachtelijke kwaliteit met een goede service.

Afhaalgerechten

Afhaalgerechten VIKI.kom biedt gezonde afhaalmaaltijden, ambachtelijke gerechten, paleogerechten en Hongaarse specialiteiten aan. De gerechten kunnen variëren van dag tot dag en ook van seizoen tot seizoen. Ze garanderen gezonde en evenwichtige maaltijden, ook voor kinderen!