Raad op mensenmaat.

Aerts & Nijssen Verzekeringen, uw verzekeringskantoor te Genk.

Een verzekering op maat, dat is een oplossing voor uw persoonlijke noden en risico’s: op de weg, in en rond uw huis of op reis. Ons team van inhoudelijke experten staan dan ook klaar om samen met u op zoek te gaan naar de oplossing die het beste bij u past.

Aanspreekbaarheid, dat is onze troef. Een kleine ploeg professionele mensen die uw dossier kent en precies de juiste hulp biedt als het even fout gaat. Koelkast ontploft of van uw vijfdeurs een go-kart gemaakt? Uw verzekeraar zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van uw dossier. Want dat is uiteindelijk toch waar u voor verzekerd bent!

U staat niet stil in het leven en dan is het goed om te weten dat uw verzekeraar met u mee groeit. Bromfiets wordt auto, appartement wordt huis en vrijgezel wordt papa. U bouwt veel op en daarom vinden wij het belangrijk een goed persoonlijk contact te houden. Zo zorgen wij er voor dat uw bezit nooit onder- of oververzekerd is en u zonder zorgen vooruit kunt.

Geef uw groeiplannen alle krediet.

Bouwplannen? Of kopen en verbouwen? Met het woonkrediet van DVV helpen wij u een flinke stap vooruit. Wij gaan samen met u op zoek naar dé perfecte formule voor uw hypothecaire plannen. Uw verzekering, krediet- en spaarplan in één dossier, dat is erg gemakkelijk en financieel ook verbazend voordelig.