Advocaat Hasselt

ADVOCAAT PATRICK PANIS

Advocatenkantoor in Hasselt met een ervaren raadsman in rechtszaken

Mr. Patrick PANIS uit Hasselt kan bogen op een jarenlange en rijke ervaring in de advocatuur. Na zijn studies van Licentiaat in de Criminologie en Licentiaat in de Rechten cum laude aan de K.U.Leuven trad hij in 1989 toe tot de balie van Tongeren, inmiddels de balie van Limburg. Mr. Patrick PANIS won in zijn eerste jaar stage de Interlimburgse Pleitwedstrijd. Mr. Patrick PANIS is tevens houder van het attest Bijzondere Opleiding van Cassatie in strafzaken.

Mr. Patrick PANIS heeft een bijzondere interesse, aanleg en know-how voor het bouw- en aannemingsrecht, familierecht, strafrecht, verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. U kan bij Mr. Patrick PANIS ook terecht voor de invordering en incasso van al uw facturen.

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in de aanpak van de dossiers door Mr. Patrick PANIS. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte en stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100% inzet alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn nationale en internationale ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.

Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u begeleidt wordt op het volledig project van uw zaak met een adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is ons kantoor uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening op maat gegarandeerd.

Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend en gratis. Advocatenkantoor PANIS te Hasselt is uw betrouwbare partner in al uw rechtszaken.