Advocaat Isabelle Willems

Uw advocaat voor Tielt-Winge gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie

Voor raad en daad op mensenmaat

Mensen, hun verhalen en hun problemen: allemaal dingen die niet op te delen zijn in vakjes. Een ‘standaardoplossing’ voor een probleem bestaat niet. Dit is een gegeven dat ik, Isabelle Willems, maar al te goed begrijp. Met de nodige gedrevenheid en specialisatie benader ik jouw probleem of vraag op een persoonlijke manier, waarbij persoonlijk en warm contact centraal staat. Je kan bij mij terecht voor zowel vrijblijvend advies als bijstand tijdens een procedure.

DIENSTVERLENING


Persoonlijke aanpak

Ik ben zeer bewust niet toegetreden tot een groot advocatenkantoor, omdat persoonlijk contact met de cliënt voor mij enorm belangrijk is. Doordat ik niet werk met een secretariaat, kom je aan de telefoon rechtstreeks bij mij terecht. Ook behandel ik steeds je dossier zelf, vanaf het eerste contact tot de afsluiting van het dossier en ben ik je aanspreekpunt voor al je vragen en bezorgdheden.

Directe communicatie

Naast een persoonlijke aanpak, sta ik ook garant voor een open communicatie met eerlijke perspectieven. Ik zal altijd transparant zijn in de kansen die we hebben en de mogelijke uitslagen die zich kunnen voordoen. Garantie bestaat er niet in dit vak, maar ik vecht steeds voor mijn cliënten om het beste resultaat te bekomen!

Adviesverlening of bijstand tijdens de procedure

Je kan bij mij terecht voor adviesverlening (zonder gerechtelijke procedure), onderhandelingen met andere partijen, alsook voor bijstand gedurende een procedure (zowel voor het zelf opstarten als wanneer een procedure tegen jou wordt ingesteld). Na een eerste kennismakingsgesprek en een raming van de kosten, starten we je dossier en bekijken we wat het beste plan van aanpak is. Aarzel niet om contact op te nemen, dan help ik je graag verder.

OVER ISABELLE


Advocaat Isabelle Willems Tielt-winge

Ik begon mijn studies rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven uit een passie voor de rechtspraak en om, zoals het cliché toebehoort, mensen te helpen. In juni 2011 behaalde ik mijn diploma Master in de Rechten in Leuven waarna ik nog een jaar aan de Universiteit van Luik ben gaan studeren om mijn kennis van het Frans bij te schaven. In juni 2012 legde ik de eed af als advocaat en startte ik aan de balie van Leuven, waar ik nog steeds actief ben. Vanaf de start leg ik mij voornamelijk toe op het personen- en familierecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, verkeersrecht en verbintenissenrecht. In de loop der jaren ben ik tevens de mandaten van schuldbemiddelaar en voogd ad hoc gaan beoefenen. Zeer bewust trad ik niet toe tot een groot kantoor, aangezien persoonlijk contact met de cliënt en transparantie voor mij belangrijke gegevens zijn.