Advocaat Tongeren

Advocaat Danny Lavreysen

Uw raadsman, rechtspraktijk, advocatenkantoor en jurist te Tongeren


Uw juridische partner - Jong, dynamisch en creatief

Mr. Danny LAVREYSEN is een gepassioneerde, jonge advocaat uit de regio Tongeren. Hij behaalde in 2012 zijn diploma van Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Sedert 2012 is mr. Danny Lavreysen verbonden aan de balie van Limburg, alwaar hij zijn stage aanvatte bij het kantoor Partoens - Van Haute advocaten.

Tijdens zijn stageperiode bekwaamde advocaat Danny Lavreysen zich in diverse rechtsmateries. Daarnaast won hij tevens in zijn eerste stagejaar de Tongerse Pleitwedstrijd en was hij laureaat van de Interlimburgse Pleitwedstrijd.

In november 2015 maakte mr. Danny Lavreysen de overstap naar de Advocatenassociatie Geukens, alwaar hij zich voornamelijk specialiseert in het verkeersrecht, afhandeling letselschade, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. In 2015 behaalde hij tevens het getuigschrift ‘Evaluatie Menselijke schade’ aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Daarnaast richtte mr. Danny Lavreysen in november 2015 tevens zijn eigen advocatenkantoor in Tongeren op, waarbij hij zijn cliënteel een kwalitatieve juridische dienstverlening en juridisch advies aanbiedt aan competitieve prijzen.

Het kantoor hanteert een no nonsense-aanpak en is steeds to the point. Bij behandeling van uw dossier kan u dan ook rekenen op een kordate en juridisch onderbouwde verdediging. Mr. Danny Lavreysen luistert naar uw noden en behoeften en zet dit om naar een juridisch advies.

Advocaat Danny Lavreysen staat in zijn rechtspraktijk dan ook voor een persoonlijke en op maat gesneden aanpak. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte en stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, 100% inzet, alsmede het vinden van dynamische en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn nationale en internationale ontwikkelingen garanderen een correcte en professionele behandeling van uw dossier.

Tot slot is mr. Danny Lavreysen tevens actief in het balieleven en is hij sedert juni 2017 verkozen als Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie Limburg.


Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend. Advocatenkantoor Danny Lavreysen te Tongeren is uw betrouwbare partner voor al uw juridische problemen.

CONTACTEER ONS