Formules

Creëer je eigen websiteInforegio - Eigen website maken - One-page website

Elk bedrijf heeft zijn eigen plekje nodig online. Via Inforegio.be kan je eenvoudig dat online plekje maken. Wij bieden een prachtige one-page website aan die ook wordt geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

 

  

Webshops met online betaling

Tegenwoordig is een webshop hebben echt een must. Een webshop biedt voor zowel beginnende als bestaande bedrijven tal van voordelen. Afhankelijk van je type bedrijf kan dit verschillen. De laatste jaren zijn de consumentenbestedingen verschoven van offline naar online. Dit betekent dat men veel minder in een fysieke winkel koopt, maar vaker de online winkel opzoekt.

Zowel nationaal als internationaal

Een webshop bereikt een groter publiek dat een fysieke winkel. Een fysieke winkel is meestal verbonden aan één locatie. Bij een webshop hoef je de verkoop dus ook niet te beperken tot België, het is gemakkelijker om internationaal te gaan.

 

Online reserveren

Een online reservering systeem voor jouw bedrijf brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunnen jouw klanten op je website een afspraak maken zonder dat je gestoord wordt tijdens je werk. Je krijgt meer afspraken van ook nieuwe klanten en dus meer omzet. Je realiseert een kostenbesparing omdat er efficiënter gewerkt wordt en de klanttevredenheid met de kwaliteit van je dienstverlening stijgt.

Betere klantenservice

Jouw klanten hebben de vrijheid om overal en 24uur op 24 en 7 dagen op 7, een afspraak vast te leggen. Dit echter wel volgens jouw regels. Bovendien wordt je tijdens jouw werk minder gestoord om telefonisch afspraken vast te leggen. Zo kan je de aanwezige klant in alle rust de aandacht geven die hij op dat moment verwacht en verdient.

 

Adverteer online of maak een vrijblijvende afspraak met een vertegenwoordiger. Contacteer ons via mail: info@inforegio.be of bel ons op: 016 25 50 43

Feature Gratis Silver Vanaf €15,00 Gold Vanaf €25,00 Platinum Vanaf €35,00
Vermelding op Inforegio.be
Mobile-friendly one-page website
Betere vindbaarheid via Google Search
Gerichte publiciteit op niveau gemeente
Online brochure
Foto- en videoalbum
Delen van content op sociale media
Virtual tour
Webshop met online betaling
Online reserveren
Banner
Eigen domeinnaam
Start Start Start Start