Accountantskantoor Corthout Michel & Partners

Boekhouding horeca, Yuki en bijzondere mandaten te Heist-op-den-Berg

Fiscaliteit Heist-op-den-Berg

Boekhouding
De boekhouding van uw onderneming is de basis, het fundament van alles wat later volgt. Een bewijskrachtige en correcte boekhouding is immers de drijvende kracht achter uw onderneming én uw stok achter de deur, als er ooit problemen komen met de fiscus. Als ondernemer wilt u natuurlijk in eerste instantie bezig zijn met uw onderneming en laat u waarschijnlijk dit item liever over aan een specialist. Dat begrijpen we bij ACCM! Anderzijds menen wij, nu nog meer dan vroeger, dat het voeren van uw boekhouding een samenwerking is tussen u als klant en ACCM als deskundige in deze materie. Beschikt u zelf over een interne boekhouddienst? Of doet u uw boekhouding zelf en zoekt u naar een partner voor de specifiekere zaken? Ook dan kan u zeker bij ACCM terecht. Iedere klant is anders en hierop spelen we graag in. U kan rekenen op kraakheldere afspraken en een correcte boekhouding. We hechten ook veel belang aan een regelmatige, persoonlijke bespreking met de bedrijfsleiding aangaande de werkelijke toestand in de onderneming.

Zijn er wijzigingen op til in uw onderneming? Piekert u over bijvoorbeeld een kapitaalsverhoging, herstructureringen, kredietaanvraag? Of ligt u wakker over budgetten? Ook hier helpen we u graag mee verder.

Of denkt eraan om een zelfstandige activiteit op te starten? Dan kan u zeker bij ACCM terecht voor een verkennend gesprek. Staat u al een stapje verder en zoekt u nog naar een partner voor uw boekhouding en een financieel plan op te maken? Maak dan zeker een afspraak, zodat we u correct én persoonlijk advies kunnen geven.

Michel en zijn team zijn klaar om u bij te staan bij het financiële luik van uw onderneming.

Contacteer ons

Fiscaliteit
Fiscaliteit is in de loop der jaren een complexe materie geworden. Btw, vennootschapsbelasting, personenbelasting, subsidies of erfbelasting? Ziet u door het bos de bomen niet meer, dan staan wij graag klaar om u verder te helpen. Bent u eerder op zoek naar een partner om u verder te helpen naar aanleiding van een fiscaal geschil? Wenst u een fiscale optimalisatie van uw onderneming? Zoekt u naar fiscale begeleiding bij een belastingcontrole? Voor al deze zaken bent u zeker bij ACCM aan het juiste adres. Uiteraard staan wij garant voor correcte en tijdige aangiftes. Alle medewerkers bij ACCM scholen zich zeer regelmatig bij om de nieuwe fiscale kneepjes onder de knie te krijgen en te behouden.

Meer informatie...

Bijzondere Mandaten
Als gecertificeerd fiscaal accountant hebben wij eveneens de mogelijkheid om diverse opdrachten uit te voeren, die specifiek aan het beroep zijn verbonden.

Meer informatie...

Adviesverlening
Onze hoofdtaak is het verlenen van boekhoudkundige en fiscale adviezen voor onze klanten. Ons aanbod is uiteraard veel ruimer.

Lees meer...

CONTACTEER ONS