Fotoalbums

AC Zwembaden Oost-Vlaanderen

Binnenzwembad of buitenzwembad

Wat is er heerlijker dan thuis te genieten van uw eigen prive zwembad? Samen met het gezin of de (klein)kinderen te relaxen of uzelf fit te houden in uw eigen vertrouwde omgeving? Een comfortabele droomwens die veel dichterbij is dan u denkt! Want ook u kan thuis een heerlijk waterparadijs creëren, waar u dagelijks plezier van heeft wanneer het u uitkomt.

AC Zwembaden staat garant voor de aanleg als de dienst na verkoop. Samen met de klant overlopen wij de diverse bouwmogelijkheden als de diverse mogelijkheden omtrent het technische gedeelte. Andy Cocquyt is uw partner voor Oost-Vlaanderen in zwembaden. Ook voor de doe-het-zelver met professionele begeleiding.

Installatie, zwembadrenovatie en onderhoud

AC Zwembaden verkoopt niet alleen zwembaden, maar installeert, renoveert en onderhoudt deze in Oost-Vlaanderen. Wij doen dit zowel voor binnen- als voor buitenzwembaden. Wij steken veel tijd in de installatie van onze zwembaden, wat ons experten maakt in de installatie en automatisatie tot zo goed als drinkbaar water. Onze zoutelektrolyse zorgt immers voor een hoge kwaliteit van water. Met onze snelle respons en innovatieve producten onderscheiden we ons van onze concurrenten. Bovendien werk je met 1 aanspreekpunt, waardoor we je helpen van A tot Z.

Je eigen zwembad bouwen

Sinds kort bieden wij ook doe-het-zelf pakketten aan, waardoor je jouw zwembad helemaal zelf kunt installeren, met professionele begeleiding via onze persoonlijke projectbegeleiding. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor zwembaden in beton of polypropyleen of voor de inbouw van monoblok zwembaden.

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor AC Zwembaden.

Contact

AC Zwembaden

De Wijngaard 28, 9910 Aalter
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Zwembaden
  • Zwemvijver
M0473 47 47 51
Ond. nr.0820.765.005

AC Zwembaden is 7/7 bereikbaar via telefoon, onze werkuren zijn van maandag tot zaterdag.

Wij bieden een topservice na verkoop. Bij elk dringend probleem staan we paraat om je binnen de 48 uur uit de nood te helpen!