Aarschots Carrosserie Center

ACC is dé expert in carrosserie van alle merken, onderhoud en restauratie van oldtimers en dit voor de regio's Aarschot, Bekkevoort, Glabbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Tienen

Carrosserie alle merken

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, geniet het Aarschots Carrosserie Center van een ijzersterke reputatie. Naast onze voorliefde voor Amerikaanse muscle cars, kunt u bij het Aarschots Carrosserie Center ook terecht voor de herstelling van alle merken.

Carrosseriebedrijf voor Aarschot, Bekkevoort, Glabbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Tienen

Bij het Aarschots Carrosserie Center bent u als klant geen nummer. Wij staan garant voor een persoonlijke, snelle en correcte service. Als erkend hersteller kan u bij ons terecht voor carrosserieherstellingen van alle merken, car tuning, restauratie van oldtimers, verkoop van Amerikaanse wagens en onderdelen. Bovendien gebeuren alle carrosserie- en verfwerken met milieuvriendelijke producten. Bekijk hier alvast enkele van onze projecten.

Onderhoud en restauratie oldtimers

ACC Tuning is gespecialiseerd in de herstelling van alle automerken, restauratie van old timers en tuning van auto's. Bij alle herstellingen en carrosseriewerken wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar komende van Aarschot, Bekkevoort, Glabbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Tienen.

CONTACTEER ONS