Aannemer te Bocholt

Reeds meer dan 55 jaar is Vandekerhof een betrouwbare en vaste waarde voor de bouw en renovatie van openbare instellingen in de regio Limburg. Zaakvoerders Johan en Luc zorgen steeds voor een waterdichte opvolging van ieder project. Onze medewerkers leveren enkel kwaliteitswerk af, op basis van een strikte planning.

Wilt u als bestuur, sociale huisvestingsmaatschappij, school of openbare instelling Vandekerkhof inschakelen voor uw totaalproject in Limburg? Neem dan contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.

Kwaliteitswerk en totaalprojecten voor openbare instellingen en besturen

Meer dan 5 decennia aan vruchtbare samenwerkingen met gemeentebesturen en openbare instellingen geven Vandekerkhof een solide en uiterst betrouwbare reputatie op het gebied van algemene aannemingen met openbaar karakter.

Doorheen de geschiedenis van het bedrijf verzorgden we talloze projecten voor sociale huisvestingsmaatschappijen, scholen en projecten voor kinderopvang voornamelijk in de regio Limburg.

Vandekerkhof, trots op Limburg

Vandekerkhof bestaat uit een twintigtal vaste stielmannen die elk project verzorgen alsof het hun enige was. Toewijding, vakmanschap, klantenservice en vriendelijkheid zijn de kernwaarden waar wij als bedrijf trots op zijn.

Als familiebedrijf zijn we geworteld in de Limburgse grond. En we zijn trots dat de besturen, de scholen, de sociale huisvestingsmaatschappijen en de instellingen van de provincie telkens weer met recht en reden hun vertrouwen aan ons schenken.

Vandekerkhof levert telkens weer kwaliteitswerk af. En doet dat aan voordelige prijzen.

Deskundige opvolging, nauwgezette projectplanning

Voor grote projecten beschikking we over een poule van 25 betrouwbare, berekenbare en strikt opgevolgde onderaannemers.

Onze deskundige begeleiding en nauwgezette projectplanning leidt elk totaalproject in Limburg naar een onevenaarbaar resultaat.

Bent u zelf aannemer en wilt u mee bouwen aan de toekomst van de provincie?

Vandekerkhof is altijd op zoek naar solide onderaannemers om haar projecten mee vorm te geven.