AAA Den Ontstopper

Ontstoppingsdienst, ontstoppingen en geurhinder opsporen voor Berlaar, Heist-op-den-Berg & Putte

Reeds 20 jaar ervaring wij zorgen voor de goede afloop

Uw probleem in mum van tijd opgelost! Steeds werken wij met gecertificeerd personeel zodat jij zeker bent van een professionele oplossing! Voor alle ontstoppingen van verstopte afvoeren en uitvoeren van camera-inspectie alsook opzoeken van traject en dieptemeting van afvoer, bel naar ons. Wij zijn een zeer gewaardeerde ontstoppingsdienst die deze diensten al verleent vanaf jaar 1976! Meer info kan u vinden op www.denontstopper.be

  • Alle ontstoppingen, riolering, bad, keuken, wc, ...
  • Geurhinder opsporing geur in huis?
  • Camera-inspectie, opsporen van defecten in buizen
  • Opsporen verborgen putten/buizen
  • Herleggen van slecht aangelegde afvoerbuizen

Geurhinder opsporen

Stank in huis, zoeken naar de oorzaak van geurhinder zoals rioolgeur of septische put? Al van 1998 hebben wij een neus voor geur en oog voor detail. Reeds vele tevreden klanten zowel particulier als bedrijven! Meer info kan u vinden op www.geurhinder-opsporen.be

Geurhinder opsporen stank en geurdetectie

Al van jaar 1998 zijn wij gespecialiseerd in het opzoeken van geurhinder afkomstig van riool en toilet! Hierdoor kunnen wij jullie wel vertellen dat ruime ervaring een must is. Stank afkomstig van riool of toilet in je woning, magazijn of buiten de bouw! Een stankhinder onderzoek kunnen wij voor je uitvoeren. Geuropsporing bij u thuis, magazijn, garage, of in een bepaalde ruimte? Wij werken met vaste tarieven!

Camera-inspectie van rioleringstelsel

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van een breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen. De riool inspectie kan gaan vertrekkend van toilet of via septische put.

Ontstoppingsdienst Berlaar, Heist-op-den-Berg & Putte

Wij zorgen voor oplossingen betreffende ontstoppingsproblemen, geurproblemen en dergelijke. Ontstopper, ontstoppingswerken, hoge druk, spiraal, veer, Lazeroms, Bouwdroger plaatsen doen wij ook.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE